De carrière van Patrick

Patrick Willemse is geboren 2 maart 1965 te Amsterdam. Deze sympathieke zanger zingt al ruim 25 jaar en is de laatste jaren uitgegroeid tot een zanger met een meer dan behoorlijk zangniveau. Hij heeft een prettig en warm stemgeluid en schuwt ook de hoge noot niet. Patrick zijn interesse voor de muziek zorgde ervoor dat hij als DJ plaatjes ging draaien op feesten en partijen. Zijn kennis van de muziek en het aanvoelen van het publiek, zorgde ervoor dat Patrick een basis legde voor zijn zangcarrière. Patrick deed mee aan diverse talentenjachten.

In 1998 deed Patrick mee aan de Henny Huisman Soundmixshow.

Zijn vertolking van Rene Froger sprak menigeen tot de verbeelding. Vanaf dat moment heeft Patrick de smaak te pakken en zingt hij op professionele wijze alle soorten repertoire. Hoewel Patrick vele malen optreedt bij bruiloften en partijen en in diverse kroegen zingt had de zanger nooit eigen repertoire opgenomen. Hier kwam in 2014 verandering in.

De Soundmixshow

Met Patrick Willemse als Rene Froger

Kus me lieveling” heeft 8 weken in de Nederlandse top 30 gestaan

In maart van dat jaar kwam met succes zijn eerste single uit. “Kus me lieveling” heeft 8 weken in de Nederlandse top 30 gestaan, en zelfs de 6e plek weten te behalen. Oktober 2014 kwam de 2e single uit “Jij zit in mijn hart”.

De 5e single “Zeg Mij Niet’ is speciaal geschreven over het leven. Met name de wending die het leven van Patrick maakte in 2014 toen hij zijn hele leven om gooide en na al die jaren een keer voor zichzelf koos. In 2014 ontmoette hij Jolijn Knikman, zij nam de rol van Manager op zich en heeft alles gemaakt tot waar Patrick vandaag de dag staat. Na een onvergetelijk huwelijksaanzoek stapten Patrick en Jolijn op 7-7-2017 in het huwelijksbootje.

Geen moment twijfelde ik…

En vroeg haar daar gewoon ten huwelijk

Jolijn, mijn vrouw, werkte in 2016 voor het filmfestival in Hilversum, mijn aanzoek viel niet in goede aarde bij de “festival directeur” ik deed het niet met opzet en was mij van geen kwaad bewust. Ik wilde maar èèn ding en dat was haar ten huwelijk vragen op een bijzondere manier. Jolijn heeft maanden keihard haar best gedaan voor het festival, dus een uitgelezen kans en ook eentje die zij totaal niet verwachtte.

De festival directeur was niet blij, maar wij wel …!

Kim Kötter reikt Award uit aan Patrick

Zanger Patrick Willemse Winnaar

Op 1 februari 2018 wint Patrick een Award, namelijk de publieksprijs in de categorie Live Music voor bruiloften en partijen. Op die avond komt daar als verrassing nog eens de prijs voor creativiteit bij.

Inmiddels staat Patrick gemiddeld 250 keer per jaar op het podium en staat 2018 in het teken van eigen repertoire opbouwen. De eerste single van 2018 wordt dan ook medio maart verwacht.

Wanneer je Patrick vraagt wat hij het leukste vindt als artiest dan is zijn antwoord steevast “Iedereen die een feest geeft wil een onvergetelijke avond dus dat is mijn doel, en als dat gelukt is maakt mij dat een gelukkig mens” 

Het laatste nieuws

Henny Huisman
zanger voor je feest

Eigen liedjes

Patrick Willemse Blijf Toch Bij Mij FRONT Single
carnaval-zanger
zanger-huren
Kus Me Lieveling
zanger-en-DJ-inhuren

Vlogs

VLOG#2 Zanger Patrick Willemse
Patrick Willemse Award
VLOG 4