Zoek je een leuke zanger en DJ ineen voor een feestje? Boek dan deze topper. Al meer dan 20 jaar en honderden feesten ervaring. Lees alle reviews

 

Hoe dankbaar zijn ouderen iedere keer weer als je even een uurtje komt zingen. En dan de bekende meezingers ten gehore brengt. Ook demente ouderen of mensen die bijna niets meer zelfstandig kunnen. En dit geldt ook voor verstandelijk gehandicapten. Je ziet aan de blikken in hun ogen dat ze genieten. Het breekt mijn hart om te zien hoeveel van deze mensen niet meer worden bezocht door familie en het moeten doen met het huis waar ze wonen en de fantastische medewerkers die daar werken. Respect voor mensen die dit werk doen. Want ook wij zien hoe lastig het soms kan zijn. Met engelen geduld verzorgen ze deze mensen. En hoe leuk is het dan om wat gezelligheid te brengen in een woongroep. Mensen te zien opfleuren en te zien mee dansen of swingen op gezellige muziek. Daarom hebben we besloten om op onze rustige uren door de weeks, voor een kleine all-in prijs, samen elke week een uurtje ergens dit te gaan doen.

Ben jij opzoek naar een gezellig muzikaal uurtje voor een zorgcentrum, verzorgingstehuis of een andere zorginstelling vraag dan naar de mogelijkheden en vermeld bij je vraag even de actiecode: ZORG-FEEST-2019 zoals op de voucher vermeld. Wij kunnen dan kijken of we nog kunnen en wat de wensen zijn. Bel of mail gerust!!

ZORG FEEST ZANGER

Vandaag maakten we gezelligheid met 100 bewoners van verzorgingshuis Overvest in Enkhuizen. Sinterklaas kwam ook langs met zijn Pieten. De bewoners kregen allemaal een cadeautje. En onder het genot van een hapje en een drankje zwaaiden we Sinterklaas weer uit. Naast de Sinterklaasliedjes die we draaiden zong Patrick gezellige Nederlandse meezingers. Fantastisch om te zien dat iedereen genoot van deze leuke middag.

Wilt u ook Patrick Willemse boeken voor uw zorginstelling? Lees hier verder…..

 

 

Vandaag waren we in Dordrecht bij Zorgcentrum De Linde van het Leger des Heils. Wij mochten daar de muziek verzorgen op hun zomerfeest. We hebben gedanst en de polonaise mocht ook niet ontbreken natuurlijk. Danny bleek enorm goed te kunnen zingen dus die heeft samen met Patrick een duet gezongen met een groot applaus als gevolg! Goed gedaan Danny en bedankt dat Patrick met je mocht zingen. Er was een frietkraam en een ijskar. Ik heb zoveel stracciatella ijs gegeten dat ik de friet niet meer op kon haha we hebben genoten in ieder geval! Iedereen bedankt voor de gezelligheid en wellicht nog eens tot ziens!!

Wilt u Patrick Willemse ook boeken voor uw zorginstelling lees dan hier verder…