Zanger-Patrick-Willemse-Boeken

De eerste vraag die gesteld wordt is ‘wat kost het ongeveer?”

Er is geen standaard prijs te noemen. Dit komt omdat het altijd maatwerk is. Het hangt er maar net vanaf wat de wensen zijn.

Een halfuurtje zingen waar Patrick kan inprikken op een geluidsinstallatie die al aanwezig is is uiteraard goedkoper dan 5 uur lang zingen en draaien inclusief geluidsinstallatie tot 500 gasten en feestverlichting, podia….je kunt het zo duur maken als je zelf wilt zeg ik altijd maar.

Verder ligt het er ook aan waar het is, als Patrick moet overvliegen naar Spanje voor een optreden heeft hij andere kosten dan wanneer hij bij de plaatselijke hockeyclub wordt geboekt als zanger.

Ook het tijdstip is van belang, dit omdat de zaterdagen altijd volgeboekt worden en een doordeweekse middag of ochtend vaak maar weinig te doen is. De prijs voor een doordeweekse dag liggen daarom nu eenmaal lager.

Dan is het nog belangrijk om te weten voor hoeveel mensen er geluid geregeld moet worden. Buiten heb je al snel meer geluid nodig dan binnen. Een groep van bijvoorbeeld 50 mensen is prima te doen met onze 2 toppen van elk 1500watt, maar met een groep van 150 mensen moeten er toch baskasten (subs) bij komen. En bij een groep van 500 man of meer zal er een extern geluidsbedrijf moeten worden ingehuurd.

En als laatste de feestverlichting, sommige zalen zijn al voorzien van mooie disco verlichting of sfeerverlichting, maar sommige ruimtes hebben wel een feestlampje nodig om een feestelijke sfeer te creëren. Neem bijvoorbeeld de verlichte DJ Booth. Maar sommige mensen geven niets om feestverlichting en dat maakt ons niets uit, iedereen kan zijn feest inrichten zoals hij of zij dat leuk vind. Wij geven wel als advies mee dat wanneer er alleen al een wizard aanwezig is mensen sneller geneigd zijn om te gaan dansen.

Alleen nu weet je nog niet wat de prijzen zijn, wil je weten wat je kwijt bent voor jou feestje stuur gewoon een mailtje of bel even ! We vertellen je graag wat de kosten zullen zijn en alle informatie is uiteraard vrijblijvend !

Wil je voorbeelden van andere feestjes zien kijk dan even op de videopagina van deze website

 

 

 

Bruiloft DJ zanger

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord