The Talent Project

Onze dochter Mèrice is nog niet zo lang geleden begonnen met zingen. En hoe leuk is het dat we mogen vertellen dat ze meedoet met The Talent Project van RTL4. Vrijdag 21 Septemberwas de eerste aflevering van dit compleet nieuwe programma. Bekijk hier de grote auditie van Merice:

Over The Talent Project:

Nieuwe vrijdagavond show investeert in zangtalenten en start eigen Academy

The Talent Project is dé nieuwe talent show op de vrijdagavond bij RTL 4 waarin niet alleen wordt gezocht, maar vooral ook wordt geïnvesteerd in talent. Diegenen met potentie worden uitgenodigd voor ‘The Talent Project’ Academy, waar ze door Kaj Gorgels en andere professionals worden opgeleid en klaargestoomd voor het grote podium. De zesdelige show wordt gepresenteerd door een nieuw presentatieduo: Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau. De juryleden zijn Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen. Zij beoordelen de kandidaten op talent en potentie als artiest. Voor meer informatie lees hier verder

The Talent Project

Uiteraard zijn wij mega trots op haar en we hopen dat ze er heel veel van zal leren. Mèrice heeft nogal last van plankenkoorts, dus we hopen dat de coaches haar gaan helpen haar angst te overwinnen. Veel succes Mèrice !!!