Vertel anderen hoe jij Patrick Willemse hebt ervaren:

Maak met jouw review kans op een gratis optreden

104

Reviews

Laat een Review achter Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 104 reviews
5 1
Naam
Email
Titel
Hoeveel sterren geef je Patrick?
Review bericht

Bedankt

Jubileum
★★★★★
5 5 1
Jolijn en Patrick, ons 35 jarig huwelijksfeest was zeer geslaagd . Wat heeft iedereen genoten en gedanst op jullie zang en muziek. Voor herhaling vatbaar.

25 jaar getrouwd

Jubileum
★★★★★
5 5 1
Patrick & Jolijn ontzettend bedankt mede dankzij jullie is het een topfeest geweest . Jullie toegankelijkheid is prijzenswaardig . Bij een volgend feest boeken we jullie zeker weer .

Bruiloft De Molen Ankeveen

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Patrick en Jolijn, Wij willen jullie samen graag heel erg bedanken voor de enorme gezellige avond die jullie ons gegeven hebben op vrijdag 21 juni 2019. Wat een feest maken jullie er van en wat een stem zeg, menige lange uithaal totaal geen probleem voor je. Jullie maken er een leuke combi van met verschillende soorten muziek indien gewenst, erg leuke afwisseling. Ik heb enige tijd van te voren contact met Patrick gehad i.v.m.wat ideeën van ons om een muziek stukje in elkaar te zetten, het resultaat was er snel en professioneel, echt super!!!! Het eerste volgende feest dat wij weer gaan houden in een zaaltje zijn jullie er wat ons betreft weer bij. Patrick en Jolijn, nogmaals enorm bedankt.Toppers!!!

Sarah feestje

Sarah feestje
★★★★★
5 5 1
Patrick en Jolijn, hartstikke bedankt voor het geweldige optreden. We hebben een super feest gehad. Heel veel succes met alles. Groeten Henk & Theresia

Bruiloft

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Patrick is een feestmaker eerste klas.vanaf minuut 1 tot de laatste minuut was het helemaal top. Hartstikke bedankt.

Bedankt!!! Bruiloft 10-5-2019

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Lieve Patrick en Jolijn, Wat een super feestje hebben wij gehad mede dankzij jullie!!! Jullie zijn toppers super bedankt voor alles heel veel liefs Sabine en Cornelis en natuurlijk DJ Nick

Bedankt!

Feestje in de Kroeg
★★★★★
5 5 1
Bedankt Patrick en Jolijn voor jullie geweldige optreden tijdens Koningsdag! Wij en onze gasten hebben een hele leuke avond gehad met leuke (dans)muziek en gezellige mee-zingers. We hebben hebben mooie en positieve reacties gekregen van onze gasten en onze "ere"gast en eigen Patrick WIllemse was extra blij dat hij met jullie een liedje mee mocht zingen. Leuk dat jullie hier zo makkelijk mee om zijn gegaan. Wij gaan je zeker vragen nog eens bij ons terug te komen voor een optreden! Café De Waerdt - Leersum

Leuk Feestje!

Feestje in de Kroeg
★★★★★
5 5 1
Patrick heeft ons feestje tot een groot succes gemaakt. We hebben veel complimenten gekregen van onze vrienden en kennissen. Patrick kan echt goed zingen jammer dat hij niet opgepakt wordt door john de mol ofzo. Talent heeft hij !! Bedankt Patrick tot volgende keer.

Hollandse Avond in Waddinxveen

Hollandse Avond
★★★★★
5 5 1
Patrick verzorgde het licht, geluid en merendeels van de avond ook de muziek/entertainment. Alles liep perfect en veel positieve reacties. zeker een aanrader!

Hollandse Avond café Spoolder

Hollandse Avond
★★★★★
5 5 1
Een top avond! Avondvullend waarbij Patrick zijn publiek ook zeer goed aanvoelde! Alleen maar positieve reacties van het publiek gehad en daar doen wij het als organisatie natuurlijk voor! Patrick en Jolijn bedankt!

carnaval met Patrick !

Speciaal
★★★★★
5 5 1
Bij Zozijn, een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking, hebben we afgelopen vrijdag een fantastische carnavalsmiddag gevierd met Patrick Willemse. Een zanger die de sfeer prima aanvoelt en daarop inspeelt. Hij staat open voor de verschillende mensen en de wensen. Hij gaat gezellig de zaal in en zet zelf de polonaise in gang ! Erg prettig dat hij zingen combineert met DJ. Met zanger/DJ Patrick hebben wij als organisatie geen omkijken naar het entertainment gedeelte en is een feesjte gegarandeerd ! De cliënten genoten van het feest en vertrokken nadien trots met een fotokaart mét handtekening de zaal. Nogmaals dank Patrick !

topmiddag

Speciaal
★★★★★
5 5 1
Patrick heeft opgetreden in woonzorgcentrum de Koperhorst. Patrick en Jolijn zijn zeer proffesioneel en hebben goede apparatuur. Als organisatie hoeven we letterlijk alleen maar stroom te leveren. De kwaliteit van de zang en muziek is goed en zeer toegangelijk voor de doelgroep. Volgend jaar weer.

Sarah feestje

Sarah feestje
★★★★★
5 5 1
Wij hebben echt een ontzettende leuke avond gehad met deze topper! We hebben gedanst en gelachen wat een feest dank julie wel Patrick en ook Jolijn voor het super feest. We komen de 22e ook naar de hollandse avond tot dan!!

Onze Bruiloft

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Patrick en Jolijn hebben van onze bruiloft een fantastisch feest gemaakt. De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan. Patrick en Jolijn zijn makkelijk in de omgang en luisteren goed naar wat jij wil. Ze voelen goed aan wat het publiek wil en bouwen echt een feestje. Patrick en Jolijn nogmaals super bedankt!! Jullie hebben van onze trouwdag echt een feest gemaakt ♡

Super feestje gehad

Feestje Thuis
★★★★★
5 5 1
We hebben een super feestje gehad, ontzettend bedankt Patrick. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Knallend het nieuwe jaar in

Nieuwjaars Borrel
★★★★★
5 5 1
Wat een super gezellig begin van het nieuwe jaar met Patrick en Jolijn . Gezellige muziek en top gezongen.

Super leuk bruiloft feest!

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
We willen iedereen die op zoek is naar een geslaagd feest voor op je bruiloft aan het zoeken is Patrick Willemse aanbevelen. Wij hebben echt een super gaaf feest gehad. Nogmaals super bedankt!

Uurtje feest

Voetbalvereniging
★★★★★
5 5 1
Was super afgelopen zaterdag Patrick! Bedankt man en tot de volgende keer!! Groeten Peter

slotavond competitie

Tennisvereniging
★★★★★
5 5 1
Patrick is een geweldige zanger en hij weet er een feestje van te maken. Simone Clubhuis NIJC Gevers

Echt fantastisch

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
We hebben zoveel complimenten gekregen over het feit dat we Patrick hebben laten zingen op onze bruiloft dat we dit graag met andere mensen willen delen. Het was fantastisch en volgend jaar hebben we Patrick daarom direct vast gelegd voor het 10 jarig bestaan van de zaak.

Geweldige zanger

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
In een woord geweldig! Dat deze zanger niet veel eerder ontdekt is. Wat een geeeldige avond hebben wij gehad. Bedankt

Geweldig!!!

Feestje in de Kroeg
★★★★★
5 5 1
M’n 50ste verjaardag gevierd met Patrick! Wat een ongelooflijke topper! Draait alles wat je wil, zingt fantastisch mooi! Voelt de sfeer haarfijn aan en anticipeert daarop! Had me geen betere kunnen wensen. Het feest was helemaal top! Alleen maar complimenten gekregen! Volgende feest weer!

Trouwfeest

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Lieve Patrick en Jolijn wat een feest was het gisteren. Jullie hebben van ons feest echt een knalfeest gemaakt!! We hebben genoten van het begin tot het einde. Hoop jullie ook? Super super bedankt, liefs Tonnie & Ingrid

Best Party Ever

Tuinfeest
★★★★★
5 5 1
Dit was geweldig. Leukste feestje dat we ooit hebben gegeven. Iedereen was onder de indruk van de stem van Patrick. Top gedaan jongens!! En bedankt.

Was helemaal Top

Feestje in de Kroeg
★★★★★
5 5 1
Patrick en jolijn vervulde de avond met zingen/dj voor mijn vriend zijn 50ste verjaardag en het was helemaal top van het begin tot het einde.top zanger en de muziek tussendoor allemaal even goed.bedankt voor de gezellige avond.

Een dikke 10+ voor deze zanger

25 jaar getrouwd
★★★★★
5 5 1
Kan maar 5 sterren geven anders had ik er wel 10 gegeven. Wat hebben we een super leuke avond gehad. Bedankt ook Jolijn bedankt voor je gezelligheid. Jullie zijn een super team

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest
★★★★★
5 5 1
Ons evenement was zeer goed geregeld. Patrick je bent een A-Klasse zanger. Volgend jaar ben je er weer bij. Bedankt en tot de volgende keer.

Goeie Zanger

Zingen voor ouderen
★★★★★
5 5 1
Op ons zomer feest heb je er een gezellige boel van gemaakt. En je kunt fantastisch zingen! Mijn ouders hebben genoten van je. Bedankt en hoop je nog een keer te zien optreden. Groetjes Marieke

Top Feest

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Was geweldig! Super stem heb je en we hebben het ontzettend gezellig gehad. Veel complimenten van onze gasten gehad. Bedankt Patrick!!

Patrick is een topper eerste klas!!

Wijkfeest
★★★★★
5 5 1
Wat kan jij zingen man! Gaaf om jou op ons evenement te hebben. Iedereen is laaiend enthousiast. Dus tot de volgende keer en bedankt voor de gezelligheid. Gonnie en de rest ;-)

Mijn feestje was TOP!

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Gedanst, gedanst en nog eens gedanst. Na wat wijntjes (ha ha) zelfs nog meegezongen met jou. Wat een gezelligheid. Bedankt voor mijn TOFFE FEEST. Dikke kus Bren X

Onze Bruiloft

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Je hebt er een knal feest van gemaakt! In de gesprekken voorafgaand van onze bruiloft hebben we afspraken gemaakt over de muzieksoort en de openingsdans. En alles verliep vlekkeloos. Wij en ook onze 150 gasten hebben echt genoten. We raden dan ook iedereen jullie aan. Super bedankt voor alles! Sanne en Maarten

Super mooi feest!!!

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Wat was het een prachtige feestavond!!! Vanaf de openingsdans tot het laatste nummer één groot feest. De combinatie van live zingen en tussendoor muziek draaien werkt perfect! Echt een aanrader!! Patrick en Jolijn super bedankt!

Feest !

Feestje in de Kroeg
★★★★★
5 5 1
Wat een geweldig feest hebben we gehad mat jou Patrick. Nogmaals bedankt!! Tot de volgende keer.

Bedankt !

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Beste Patrick en Jolijn, Wat een superavond hebben wij gisteren gehad! Jullie hebben er een groot feest van gemaakt en veel voetjes van de vloer gekregen. Bedankt voor de geweldige zang en muziek! Liefs, Rachel en Ralph

Ons trouwfeest was mega gezellig !

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Hoi Patrick, Wat hebben we een geweldig trouwfeest gehad. De gasten en wij hebben het er nog over. We hebben heerlijk gedanst en genoten van je prachtige stem. Je bent echt een super zanger en DJ. Bedankt voor alles en wie wet tot ziens! Bobbie en Juliette

Sweet 16 Sophie!

Sweet 16 feestje
★★★★★
5 5 1
Lieve Patrick en Jolijn, Mijn Sweet 16 was een top avond, een avond om nooit meer te vergeten! Heel leuk om te zien hoe je iedereen aan 't dansen kreeg; jeugd en volwassenen! De polonaise en de woonboot/ schuitje door het hele huis heen waren natuurlijk geweldig, super leuk! Jullie als perfect duo voelde goed aan waar we van hielden en zo gingen we helemaal los! Ik wil jullie heel erg bedanken voor de leuke avond! Liefs Sophie, Robert en Chantal Purmerend

100+ feestje in de kroeg

Feestje in de kroeg
★★★★★
5 5 1
Mede dankzij Patrick en Jolijn een geweldig feest gehad. Wat kan die man zingen! Ook onze gasten waren erg onder de indruk van zijn zangkwaliteit! Groetjes Jan-Willem & Wilma

Deze zanger moet je hebben !

feestje op de boot
★★★★★
5 5 1
vorige week hebben wij een feessie gegeven op de feestboot. Deze jongen en zijn meissie hebben er een groot feest van gemaakt. RESPECT. Voor volgend jaar weer vast geboekt. Bedankt Patrick en Jolijn !! We blijven jullie volgen. Lieve groetjes Jiska

Dees zag Sarah, en wat heeft ze genoten!

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Lieve Patrick en Jolijn, De verassing voor Desiree was groot toen ze jullie zag bij binnenkomst. Wat een sfeertje hebben jullie gecreëerd, iedereen kregen jullie op de dansvloer. En Patrick, wat kun jij zingen zeg, grandioos! We hebben veel leuke reacties gekregen over hoe jullie het deden en de zangkwaliteit van jou Patrick. Het was een top avond, heel erg bedankt namens ons voor jullie bijdrage! Patrick en Jolijn zijn zeker aan te raden voor een geslaagd feest. Lieve groetjes Desiree & Karin. ps Wat ik (Karin) nog even wil zeggen is dat ik het spontane contact alvorens het feestje hartstikke top vond.

Beste verjaardag ooit !

Feestje in de Kroeg
★★★★★
5 5 1
Dansen dansen en nog eens dansen. Wat hebben we genoten. Je hebt super gezongen. Veel succes met je nieuwe single het wordt een hit! Kan niet anders. We blijven je volgen !!! Groetjes Janine, Marc, Eva en Anton

Gaaf feest

Feestje in de Kroeg
★★★★★
5 5 1
Je was super Patrick ! Complimenten, ook namens alle gasten. We zien je volgend jaar weer. Groeten John

Feest Sara thema Apré ski

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Hoi Patrick en Jolijn, Wat hebben wij genoten mede dankzij jullie! De mensen Spraken vol lof over jullie!! Zou jullie bij iedereen aanraden dan ben je zeker van een TOP feest! Echt een aanrader. Lieve groetjes van ons uit Ledeacker

Verjaardag

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Het enige wat ik door moest geven was het soort muziek wij wilde hebben op de avond. Hier hebben zij perfect invulling aan gegeven en wij hebben een topfeest in café de Don gehad in de Meern! Iedereen was vol lof over de muziek en zang en wij zullen ze zeker nog een keer boeken.

Abraham

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Patrick hartstikke bedankt nog voor het topfeest wat je er van gemaakt hebt op mijn Abraham party was top aanrader voor elk feest en party super !!!! Groetjes Marcel

Super verjaardag 50 jaar

feestje in de Kroeg
★★★★★
5 5 1
Gezellige locatie bij Wilma's Place en gezellige gasten die door jullie de tent op zijn kop hebben gezet. Bedankt Patrick en Jolijn voor jullie geweldige optreden, jullie hebben mijn verjaardag onvergetelijk gemaakt. Geweldige stem, van alle markten thuis en super professioneel. jullie zijn twee toppers.

Gaaf feest

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Patrick bedankt gozer voor de super avond we hebben echt pijn in de voeten van het dansen ha ha en je vrouwtje ook bedankt! Tot de volgende keer

Oud en Nieuw

Feestje in de Kroeg
★★★★★
5 5 1
Het was geweldig ! Bedankt en nogmaals de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en veel succes met je nieuwe single.

Super!

Bedrijfsfeest
★★★★★
5 5 1
Wat een feest ! Super bedankt Patrick en Jolijn we hebben alleen maar complimenten gekregen over jullie. Wij hebben ook enorm genoten tot ziens !!!

50 jaar

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Hoi Patrick en Jolijn, mede dankzij jullie hebben we een super leuk feestje gehad. Het was top! Groeten, Erwin en Natasja

Optreden Winter Village

Evenement
★★★★★
5 5 1
Wat was het koud he Patrick Brrrr maar o zo leuk om je te zien en horen zingen het was gezellig tot de volgende keer X

Top Zanger wat een stem!

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Je was Top Patrick, we zien je weer over 8 maanden en ga zo door !! groeten Henk

Oktoberfest

Oktoberfest
★★★★★
5 5 1
Keurig op tijd, alles zoals afgesproken. Mooie apparatuur. En wat een geweldig feest hebben we gehad. Patrick heeft een hele goede stem. En ze draaiden echt Top. We krijgen alleen maar complimenten van onze gasten. En wat we ook erg leuk vonden is dat Patrick en Jolijn zelf ook oktoberfest kleding droegen. Ontzettend bedankt !! We zullen jullie zeker in ons netwerk aanbevelen.

Bruiloft

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Patrick & Jolijn, wat hebben jullie een geweldig feest gemaakt van onze bruiloft. Alles wat we van te voren hadden afgesproken zijn jullie nagekomen. Patrick wist er met zijn prachtige stem een feest van te maken. Van al onze gasten hebben wij positieve reacties gekregen, het was meer dan geweldig. bedankt! Gr René & Liset

Sarah-feestje

Feestje in de kroeg
★★★★★
5 5 1
Hallo Patrick en Jolijn Ik wil jullie nog even bedanken voor de gezellige avond afgelopen zaterdag! Iedereen was zeer tevreden, en ik heb de meeste enthousiast horen reageren dat de zanger een goede zanger was! Wat willen we nog meer....?! Ik was eerst bang dat er niemand op de dansvloer kwam, maar toen jij begon met zingen toen kwam het los en is eigenlijk tot het laatste, de dansvloer continu bezet geweest. Mijn Sarah-feestje is kortom geslaagd en ik zal er met veel plezier aan terug denken. Dit pakken ze niet meer van mij af. Veel succes verder en wie weet tot ooit!! Groetjes vanuit Zevenbergen!! Jeannet & Kees

Top Optreden

Bedrijfsfeest
★★★★★
5 5 1
Hoi Patrick,bedankt voor je optreden en de muzikale omlijsting op het Stern Trucks Festival Nijkerk !! Was prima voor mekaar !! Groet Remco.

Superfeest!!!

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de goede muziek en de goede zang. De jonge lui(ook de oudere!) hebben genoten.

Top Feest

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
We willen jullie super bedanken voor de mooie avond!!!! Het was een top feestje! Het had niet beter gekund! Groetjes, Gerwin en Mariska

Ons Huwelijksfeest

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Wij hebben Patrick op ons huwelijk gehad en hadden de zaal plat en het dak eraf. Verzoekjes waren geen probleem en maakte ook niet uit wat het was! De voetjes gingen iig flink van de vloer. Onze gasten hebben het er nog over. Echt een aanrader! Patrick en geluidsvrouw nogmaals super bedankt!

Top verjaardag

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Ha die Patrick,nog hartstikke bedankt voor de top verzorging van mijn verjaardag.Echt helemaal zoals ik me had voorgesteld!Jullie samen zijn een heerlijk team en blij dat jullie elkaar zo gevonden hebben.Niets leuker dan samen bezig zijn !!!!

Gezellig Feestje

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Hoi patrick en Jolijn,we wilden nog even bedanken.Het was fantastisch! Dankzij jullie was het een super gezellig feestje.XXX

Ter Apel Beach party

Sportvereniging
★★★★★
5 5 1
We hebben zo een super avond gehad, volgend jaar gewoon weer ! Groeten Marco

Zeer goeie zanger

Feestje in de kroeg
★★★★★
5 5 1
Patrick we hebben van je genoten, we hopen je vaker tegen te komen. Je zingt fantastisch. Groetjes Ans uit Brabant

Geweldig genoten

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Patrick en Jolijn, Hartelijk dank voor jullie bijdrage op onze bruiloft! Wij hebben er erg van genoten. De samenwerking met onze dj was ook top. Wij verwachten je in de toekomst vaker in onze regio te mogen zien optreden! Nogmaals bedankt, Patrick en Joyce

Geweldig een aanrader !

Feestje in de kroeg
★★★★★
5 5 1
Iedereen heeft gedanst en genoten. Super bedankt Patrick en ik zal je aan iedereen aanraden. Je bent een leuke gezellige lieverd en je ken ook nog super zingen !!!!!!

Akersloot

Sportvereniging
★★★★★
5 5 1
Super zo gaaf feest top

Zomerfeest

Speciaal
★★★★★
5 5 1
We hebben genoten van jullie Patrick. Tot een volgende keer groeten van alle bewoners en medewerkers

Bruiloft

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Super mooie avond gehad. Patrick is een geweldige zanger en samen met Jolij n zijn ze een top team!!

Onze Bruiloft

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Wij hebben een dik feest gehad op onze bruiloft dankzij deze topzanger! Patrick bedankt jongen !!

Gezelleg 50 Verjaardag feest

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Het was een top feest, zonder hem het is geen succes. Wij hebben genoten de liedjes en zijn aanwezigheid. Dit was voor ons een onvergetelijke verjaardagsfeest. Wilte en Ruby Everts

Bruiloft Feest

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Dank je wel voor de super avond . We hebben enorm van jullie genoten! Wat een feest! Nu jullie! Heel veel succes met de voorbereidingen en een hele mooie dag gewenst Liefs Renger en Gerrie

Feestje Groningen

Speciaal
★★★★★
5 5 1
Beste Patrick, Hartelijk bedankt voor begeleiding van het feest. Het was met jouw hulp een succes. Hartelijke Groetjes, Wilte en Ruby

sarah vout met een vleugje goud party

Feestje in de kroeg
★★★★★
5 5 1
vanaf de eerste tot de laatste minuut heeft iedereen op de dansvloer gestaan en luidkeels meegezongen. We hebben echt een topfeest gehad. Ik zeg volgende keer weer. Patrick en Jolijn beide bedankt voor de enorme goede bijdrage aan ons feest. We raken er maar niet over uitgepraat. Echt top !!

Bruiloft

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Wij hebben een zeer geslaagd feest gehad dankzij Patrick. 4 uur lang gedanst...mijn voeten doen nog zeer maar wat een feest ! Bedankt Patrick we blijven je volgen. Liefs Simone en Andre

Gezellig kroegfeest

Feestje in de kroeg
★★★★★
5 5 1
Wat een topzanger hele kroeg op z"n kop gezet .Tot een volgend feestje!!!

Bedrijfsfeest Uithoorn

Bedrijfsfeest
★★★★★
5 5 1
We hebben lang gezocht naar het juiste entertainment voor ons jaarfeest. Na een uitgebreide voorbespreking heeft Patrick met zijn mensen de hele avond tot in de puntjes verzorgd. Voor 400 gasten heeft hij een top prestatie geleverd. Voor ieder wat wils. We hebben Patrick ook voor volgend jaar gelijk vast gelegd.

Feest op onze club

Sportvereniging
★★★★★
5 5 1
Patrick we hebben en knal feest gehad. Bedankt en we zien je over een paar maanden weer!! Tot dan !!

super feest

Jubileum
★★★★★
5 5 1
Boxtel 24-2-2017 Patrick heeft de muziek van ons 40 jaar huwelijks feest verzorgd Hij heeft dit op een geweldige manier gedaan zodat iedereen een fantastisch gevoel over heeft gehouden van deze mooie avond. Zowel muziek als zang zijn zeer goed verzorgd nogmaals dank voor deze fanatische avond namens Resi en Jan kinderen en klein kinderen en al onze gasten

Ons Huwelijksfeest was fantastisch !

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Wij hebben maanden gezocht naar een goeie zanger en DJ voor onze bruiloft. Veel wezen kijken bij zangers en DJs en zo ook bij Patrick en Jolijn. Wij kwamen binnen en de hele zaal stond daar uit ze dak te gaan. Dus wij waren gelijk verkocht. Patrick zingt super en hij draaide de muziek die wij wilde horen. Ook konden onze gasten verzoekjes indienen. Vanaf de openingsdans tot het einde van het feest hebben we gedanst. We zien jullie graag terug op ons volgende feest. Super bedankt !! Patricia en Sander

Carnaval Oisterwijk

Carnaval zanger
★★★★★
5 5 1
Wat heb je er een mooi feest van gemaakt Patrick, alleen maar positieve reacties ! Bedankt en tot de volgende keer. Groeten ook aan Jolijn

Oude en Nieuw was echt geweldig

Oud en Nieuw
★★★★★
5 5 1
Bedankt Patrick we hebben het zo onwijs leuk gehad !! Tot de volgende keer en ook de groetjes aan Jolijn.

Top zanger

Oud en Nieuw
★★★★★
5 5 1
Wij hebben 31 december genoten van het optreden van patrick bij onze oliebollenkraam! Hij heeft er een gezellig optreden van gemaakt. Aanrader!!!

Top zanger

Oud en Nieuw
★★★★★
5 5 1
Wij hebben 31 december genoten van het optreden van patrick bij onze oliebollenkraam! Hij heeft er een gezellig optreden van gemaakt. Aanrader!!!

Super

Familie feest
★★★★★
5 5 1
Patrick en Jolijn hebben onze jaarlijkse DDB (Donkere Dagen Borrel) tot een absoluut succes weten te maken op 11-12-2016. Super dank jullie wel!!!

Een aanrader !

Feestje in de kroeg
★★★★★
5 5 1
Patrick Willemse is echt een feestbeest. Hij weet precies hoe je een feestje moet maken. Echt een aanrader.

50 jaar

Jubileum
★★★★★
5 5 1
Patrick en jolijn jullie hebben ons een prachtige avond bezorgd. De muziek was top en wat kan patrick geweldig zingen. Super bedankt als ik een feestje weet ik jullie tevinden. Dit feest was 28 oktober 2016.

Bruiloftfeest

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Gegarandeerd een 5-sterrenfeest met Patrick en zijn team. Patrick heeft een prachtige stem en is qua muziekgenres van alle markten thuis!

Onze bruiloft was super

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Patrick is een zanger die (vinden wij) eigenlijk had moeten doorbreken as volkszanger. Wijzelf maar ook onze gasten waren verbluft over de zuiverheid en het leuke repertoire van Patrick. Wij hebben een super gaaf feest gehad en dankzij het aanvoelen van hem en dj is er de hele avond gedanst. Nogmaals bedankt Patrick en veel plezier op je eigen bruiloft volgend jaar!! Als je weer bij ons in de buurt bent komen we zeker bij je kijken. Groetjes Tamara en Arne

Bruiloft was geweldig

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Vanaf de boeking tot en met de bruiloft was geweldig goed geregeld. Kwamen afspraken na, prachtige stem, veel verschillende muziek van bekende artiesten, en natuurlijk zijn prachtige eigen nummers. Patric en Jolijn hebben ons een geweldige bruiloft verzorgd om nooit te vergeten, ik raad het al mijn vrienden aan, ik ben groot fan!

Afgelopen weekend

Carnaval zanger
★★★★★
5 5 1
Complimenten ! Echt top gedaan Patrick. Tot de volgende keer ;-)

Richard 50 jaar

Jubileum
★★★★☆
4 5 1
Leuk feest gehad, mede dankzij Patrick en Jolijn. Wisten precies welke muziek nodig was en voelde goed aan wat wij leuk vonden. Echt een aanrader. Goed georganiseerd, informeel contact en je vraagt en zij draaien. Ook de combi met zang vonden wij erg gezellig

Mosselavond

Speciaal
★★★★★
5 5 1
Hoi Patrick en Jolijn, mede namens de bewoners en personeel van afdeling De Ruyter (verpleeghuis Grootenhoek Hellevoetsluis) bedank ik jullie hartelijk voor de gezellige muzikale bijdrage aan onze mosselavond. Het was de "kers op de taart". De liedjes waren prima afgestemd op het publiek en op verschillende manieren kon je merken dat de bewoners er plezier aan beleefden. En het personeel deed ook lekker mee. Het was perfect.

50 jarig huwelijksfeest

Jubileum
★★★★☆
4 5 1
Patrick . Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden met je optreden op 10 september jl. op ons 50 jarig huwelijksfeest. Alle gasten waren vol lof. Ga zo door. Met de vriendelijke groeten . Wim en Nel Koedood.

Perfect optreden!

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Patrick heeft de bruiloft van onze dochter en schoonzoon op 1 juli 2016 opgevrolijkt met een perfect optreden later op de avond! Het contact verliep ook zonder problemen!

Bedrijfsfeest Kemkens

Bedrijfsfeest
★★★★★
5 5 1
Top feest top avond en door Patrick werd het onvergetelijk. Iedereen van Kemkens heeft genoten. Patrick bedankt voor de super avond.

der.

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Niets op aan te merken, op de bruiloft van onze dochter, was het perfect. Dit was op 12 augustus 2016. Patrick is een goede zanger en samen met Jolijn een perfecte combinatie.

cv

Carnaval zanger
★★★★★
5 5 1
Patrick heeft bij ons met zijn zang en muziekkeuze ons Kalfvastenbal tot een geweldige feestavond gemaakt. Hij voelde de juiste sfeer perfekt aan en paste zijn programma daarop aan. Aan te bevelen voor elk feest, groot of klein! Met Patrick in huis ben je verzekerd van een geweldig feest met een fantastische zanger/deejay!

Top entertainment! !

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Nogmaals bedankt Patrick en Jolijn. Jullie hebben ons feest compleet gemaakt. En ook nog bedankt voor de steun die ik nodig had om voor mijn vrouw een liedje te zingen, dit heeft bij mijn familie en vrienden een grote indruk achter gelaten. TOPPERS,,, tot het volgende feestje.

Bedankt voor alles

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Lieve Patrick, goedemorgen, met dit berichtje wil ik, jou/jullie ONTZETTEND bedanken! Jullie hebben er voor mij, maar zeker ook voor mijn " cluppie"voor gezorgd dat het een absolute topavond is geworden. Voor IEDEREEN! Zelfs de cafebaas was giga enthousiast! Hoe mooi is dat! Voor mijn gevoel heb ik jullie aan t eind van de avond niet genoeg bedankt, dat is niets voor mij, maar ik was in een totale roes........uhhhh niet van de drank hoor, ik had genoeg gehad, maar hield alles ECHT wel in de gaten, zoals een echte juf doet, zeg maar! Haaaaaaha.Jongen, heel veel succes, je bent voor mij een KANJER en ik hoop je nog eens tegen te komen. Een vette knuffel van mij voor jou, Yoki

Dank

Verjaardag
★★★★★
5 5 1
Hoi Jolijn en Patrick, Jullie hebben ons een top avond bezorgd. Heel goed aangevoeld wat wij leuk vinden. Nogmaals dank en wie weet tot de volgende keer.

Feest in Bussum

Speciaal
★★★★★
5 5 1
We hebben genoten Patrick wat een stem heb jij. Feest was top! We wensen je veel succes en wie weet tot de volgende keer. Bedankt !

Fantastisch

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Wij raden Zanger Patrick Willemse zeker aan, hij heeft een top feest bezorgd. Het zingen was echt fantastisch en als DJ weet Patrick de gasten echt uit hun dak te laten gaan.

23 Juli

Bruiloft
★★★★★
5 5 1
Hoi jolijn en patrick, Dank voor de geweldige muziek zaterdag! Dankzij jullie is het een geweldig feest geworden. Zingen was superzuiver, echt knap. Ik hoop dat jullie ook een beetje hebben genoten, Thanks en succes met de voorbereidingen voor jullie eigen bruiloft Groet wouter

Top avond !

Bedrijfsfeest
★★★★★
5 5 1
Patrick heeft bij ons als afsluiting van de auto Rai de hele tent op zijn kop gezet. We hadden hem voor een half uurtje geboekt maar we hebben er nog 2 uur aan vast geplakt !