Hoe dankbaar zijn ouderen iedere keer weer als je even een uurtje komt zingen. En dan de bekende meezingers ten gehore brengt. Ook demente ouderen of mensen die bijna niets meer zelfstandig kunnen. En dit geldt ook voor verstandelijk gehandicapten. Je ziet aan de blikken in hun ogen dat ze genieten. Het breekt mijn hart om te zien hoeveel van deze mensen niet meer worden bezocht door familie en het moeten doen met het huis waar ze wonen en de fantastische medewerkers die daar werken. Respect voor mensen die dit werk doen. Want ook wij zien hoe lastig het soms kan zijn. Met engelen geduld verzorgen ze deze mensen. En hoe leuk is het dan om wat gezelligheid te brengen in een woongroep. Mensen te zien opfleuren en te zien mee dansen of swingen op gezellige muziek. Daarom hebben we besloten om op onze rustige uren door de weeks, voor een kleine all-in prijs, samen elke week een uurtje ergens dit te gaan doen.

Ben jij opzoek naar een gezellig muzikaal uurtje voor een zorgcentrum, verzorgingstehuis of een andere zorginstelling vraag dan naar de mogelijkheden en vermeld bij je vraag even de actiecode: ZORG-FEEST-2019 zoals op de voucher vermeld. Wij kunnen dan kijken of we nog kunnen en wat de wensen zijn. Bel of mail gerust!!

ZORG FEEST ZANGER

SAVE THE DATE & BUY YOUR TICKETS: 14 APRIL HET HOLLANDS ROPARUNS FEESTCAFÉ!

Let op! Hou je van een dansje doen? hou je van een sappie? Van gezelligheid, vertier en vermaak? Schrijf dan 14 april in je agenda en vier SAMEN! met ons het leven! Want op 14 april opent het “Hollands Roparuns Feestcafé” haar deuren! Onze feestjes staan er inmiddels om bekend dat het dak eraf gaat. Ook dit jaar gaan wij knallen met jullie en heffen wij het glas, in samenwerking met de kanjers van Horeca De Drie Maenen!

 

Op deze feestelijke avond draait en zingt Patrick Willemse de avond aan elkaar. Het is een Hollands Roparuns Feestcafe dus de panterlegging mag uit de kast, zo ook je oranje kleding. En natuurlijk mag je ook gewoon komen als jezelf, geen verplichtingen, alleen maar verplicht plezier maken met ons en veel drankjes doen, want de gehele opbrengst van deze avond gaat naar Roparunteam SAMEN! en komt ten goede aan de goede doelen van stichting Roparun. Dus dansen en drinken voor het goede doel! ;)

 

De kaarten voor deze geweldige avond zijn vanaf vandaag verkrijgbaar (vers van de pers dankzij Goos Reclamemakers:D) aan de bar bij De Drie Maenen in Ouderkerk aan den IJssel en kosten slechts € 7,50!

 

Waar? In cafe De Drie Maenen aan de Abelenlaan 1 in Ouderkerk aan den IJssel

Wanneer? 14 april 2018

Aanvang: 21:00 uur

 

Zien we jullie dan? Dacht het wel he? :D

 

Roparun Zanger